کانون تبلیغاتی اشکان گرافیک

خدمات تبلیغاتی

  • ۵٫۰(3 نفر)
  • ساعت کاری

    1. دوشنبه۶ – ۱۰ شب
    2. سه‌شنبه۶ – ۱۰ شب
    3. چهارشنبه۶ – ۱۰ شب
    4. پنج‌شنبه۶ – ۱۰ شب
    5. جمعهکل روز بسته است
    6. شنبه۶ – ۱۰ شب
    7. یکشنبه۶ – ۱۰ شب
  • قم، زنبیل آباد،خ. زنبیل آباد،خ. صدوقی سی ام، جنب بانک ملی

  • ویرایش اطلاعات

    ویرایش نام، دسته‌بندی، آدرس، موقعیت مکانی و...

    درخواست حذف مکان

    تکراری است، بسته شده است، وجود ندارد و...

خلاصهٔ امتیاز و نظرها

۵
۴
۳
۲
۱

۵

۳ رأی
  • دو سال پیش

    جناب‌‎​‎‎​ مهجور سوای اینکه در کار خود حرفه ای و دقیق هستند با اخلاق نیز می باشند و ایشون دقیقا‌‎‌​‌​ همون کاری رو برای سفارش شما انجام میده که شما انتظار دارید. من در ابتدا چند سال پیش سفارش‌‎​‎‏‏ کارت ویزیت داشتم وچون از کارشون راضی بودم بعدها طراحی لوگو و بسته بندی رو هم برام انجام دادند.

  • دو سال پیش

    خوش‌‎​‎‎​ برخورد، با سلیقه، حرفه ای‌‎‌​‌​ و کاربلد. اخلاق خوبشون و باسلیقه‌‎​‎‏‏ بودنشون باعث شد مشتری شون بشم.

  • دو سال پیش

    طراحی‌‎​‎‎​ لوگوی شرکتم را بهشون سفارش دادم خیلی راضی بودم و تبلیغات شرکت و طراحی بسته بندی محصولاتم را هم دادم ایشون که‌‎‌​‌​ به کلی بازطراحی و ری دیزاین کردند و نتیجه کارشون خیلی عالی شد. واقعا راضیم ازشون. به شدت توصیه میکنم با خیال‌‎​‎‏‏ راحت کارهاتون رو به ایشون سفارش بدید. هم خیلی خوش اخلاق و باحوصله هستند. و هم بسیار حرفه ای و با تجربه.

دربارهٔ این مکان

کانون تبلیغاتی اشکان گرافیک در محله زنبیل آباد قم و در خیابان زنبیل آباد،خیابان صدوقی سی ام واقع شده است. از لحاظ موقعیت جغرافیایی این مکان در نزدیکی مراکزی مانند بستنی داداش علی و بیمارستان علی ابن ابیطالب ع و داروخانه شبانه روزی امام رضا (ع) و بوستان نرگس و ساختمان شهر پزشکان قرار گرفته است. همچنین در برنامه بلد کاربران امتیاز ۵ از ۵ را به این مکان داده‌اند.