ساعت کاری
تهران،صد دستگاه،کنارگذر پیروزی،خ. قربانی
ویرایش اطلاعات
ویرایش نام، دستهبندی، آدرس، موقعیت مکانی و...
درخواست حذف مکان
تکراری است، بسته شده است، وجود ندارد و...
امکانات
صندلی کودک
خلاصهٔ امتیاز و نظرها
۳٫۷
۳۴ رأییه کافی شاپ فوقالعاده توی کل تهران معجوناش حرف نداره از ۷۳ تا الان خودم مشتریشم . اون موقع ۱۴ سالم بود ، الان ۴۴ سالمه یه دونه باشی گل یخ ،🤗🤗
- ۹ ماه پیش
کیفیت شیک ها خوب بود اما بسیار بهترش رو جایی دیده بودم، محیط بسیار شلوغی داشت و همین که آیس کارامل ماکیاتومون تمومشد گفتن از کافه برید. راستش فکر نمیکنم دیگه هیچوقت بخام برم، انتخاب با خودتون.
- ۱۵ ماه پیش
بدترین تجربه از کافی شاپ ،کیک مونده بود و شیک توت فرهنگی همش رنگ ریخته بودن
- ۱۶ ماه پیش
عالی مخصوصا طعم شیک ها
- ۱۶ ماه پیش
یکی از قدیمی ترین و بهترین کافه های پیروزی
- یک سال پیش
ما سی ساله گل یخ رو میشناسیم … از همون قدیم فقط به عشق معجوناش میایم ✌️ .. کیفیت محشررررر 👍👌❤️
- یک سال پیش
اصلا محیط مناسبی برای جمع خانوادگی و دوستانه نیست طرز برخورد ریس کافه با مشتری بشدت بی ادبانه و خارج از انتظار
- دو سال پیش
متاسفانه به محض ورود فردی که سفارش ثبت میکرد با لحن خیلی تند و نامناسبی تذکر حجاب دادند و واقعا رفتار توهین امیزی داشتند !!!
- دو سال پیش
عالی خوش مزه
- دو سال پیش
معجون چرا تو منو نیست
دربارهٔ این مکان
کافی شاپ گل یخ در محله صد دستگاه تهران و در کنارگذر پیروزی،خیابان قربانی واقع شده است. از لحاظ موقعیت جغرافیایی این مکان در نزدیکی مراکزی مانند نیکوتن پوش شعبه چهارراه کوکاکولا و رستوران گاردینو و بیمارستان فجر و مجتمع تجاری کساء و بوستان گل نما قرار گرفته است. نزدیکترین ایستگاه مترو به این مکان، ایستگاه مترو نبرد و نزدیکترین ایستگاه اتوبوس به این مکان، ایستگاه اتوبوس صد دستگاه میباشد که دسترسی به این مکان را برای کاربران حملونقل عمومی آسان میسازد. همچنین در برنامه بلد کاربران امتیاز ۳٫۴ از ۵ را به این مکان دادهاند.