هتل هالیس

هتل

  • ۴٫۰(4 نفر)
  • بروجرد،قلعه گرم،بلوار شهرداری،خ. امیر کبیر

  • ویرایش اطلاعات

    ویرایش نام، دسته‌بندی، آدرس، موقعیت‌ مکانی و ...

  • درخواست حذف مکان

    تکراری است، بسته است، وجود ندارد و ...

خلاصهٔ امتیاز و نظرها

۵
۴
۳
۲
۱

۴

۴ رأی
  • هتل‌‎​‎‎​ خوبیه، البته نور اتاقها کمه، اما تو سرمای بروجرد اتاق گرم و‌‎‌​‌​ خوب بود، آب داغ بود و آب سرد بسته بود.. صبحانه مختصر‌‎​‎‏‏ و مفید داره.. خلاصه که به نسبت پولی که میدید بدک نیست..

  • دو سال پیش

    عالیه‌‎​‎‎​‌‎‌​‌​ فقط‌‎​‎‏‏ کوچیکه

  • استخر‌‎​‎‎​‌‎‌​‌​‌‎​‎‏‏ عالی

  • اتاقی‌‎​‎‎​ که من برای یکنفر و یکشب اقامت داشتم خیلی خوب‌‎‌​‌​ نبود.آب گرم حمام با تاخیر زیاد به گرمی می رسید.امکانات‌‎​‎‏‏ و خدمات (در شهریور ۹۹) در حد پایینتر از متوسط بود.

دربارهٔ این مکان

هتل هالیس در محله قلعه گرم بروجرد و در بلوار شهرداری،خیابان امیر کبیر واقع شده است. از لحاظ موقعیت جغرافیایی این مکان در نزدیکی مراکزی مانند جایگاه سوخت دو منظوره سجاد چراغی و مجتمع تجاری تفریحی دیپلمات و مرکز خرید لوستر خورشید و سالن فوتسال شهید صارمی و رستوران و کافی شاپ زیتون قرار گرفته است. نزدیکترین ایستگاه اتوبوس به این مکان، ایستگاه اتوبوس می‌باشد که دسترسی به این مکان را برای کاربران حمل‌ونقل عمومی آسان می‌سازد.