کیش،شهرک پردیس،میدان پردیس،خ. رودکی
ویرایش اطلاعات
ویرایش نام، دستهبندی، آدرس، موقعیت مکانی و...
درخواست حذف مکان
تکراری است، بسته شده است، وجود ندارد و...
خلاصهٔ امتیاز و نظرها
۴٫۸
۵ رأی- دو روز پیش
۲۵ ابان الی ۲۹ ابان ۱۴۰۴ دو خانواده اقامت داشتیم بعد از رزرو بعضی نظرات رو خوندم و پشیمان شدم از رزرو این هتل اما بعد از تماسی که با پذیرش هتل داشتم تصمیم گرفتم اعتماد کنم و از اعتمادم خوشحالم و به نظر میرسه بیشتر نظرات منفی درباره این هتل مغرضانه و دور از انصافه. هتل از نظر مکانی ودسترسی، نظافت و بهداشت ،تنوع و تمیزی صبحانه، برخورد پرسنل خیلی خوب بود ایرادات جزئی داشت از جمله اینکه چایساز داخل واحد نبود و اینکه منوی صبحانه اگه خوراکی شیرین غیر از مربا هم داشت عالی بود مثل حلوا عسل کیک که البته ذائقه شخصی بنده است . از اقامتم راضی ام و تو سفر بعدیم این هتل میتونه باز هم انتخابم باشه.
- دو سال پیش
هتل بسیار خوشگل و تمیز کارکنان محترم موقعیت عالی دقیقا مرکز شهر کنار کل بازارها و سواحل حتما پیشنهاد میکنم ممنون از کلیه کارکنان هتل سارا 🙏🏾🙏🏾🌹🌹🌹
- ۵ سال پیش
خیلی خوب عالی
دربارهٔ این مکان
هتل سارا در شهرک پردیس کیش و در میدان پردیس،خیابان رودکی واقع شده است. از لحاظ موقعیت جغرافیایی این مکان در نزدیکی مراکزی مانند هتل شایگان و مرکز تجاری کیش و رستوران میرمُهَنا و هتل ارم و بازار پردیس ۲ قرار گرفته است. همچنین در برنامه بلد کاربران امتیاز ۵ از ۵ را به این مکان دادهاند.




















