ساعت کاری
تهران،ولنجک،خ بوستان سوم،خ گلستان چهارم،پ ۴۰
ویرایش اطلاعات
ویرایش نام، دستهبندی، آدرس، موقعیت مکانی و...
درخواست حذف مکان
تکراری است، بسته شده است، وجود ندارد و...
خلاصهٔ امتیاز و نظرها
۵
۴
۳
۲
۱
۱
۱ رأی- یک سال پیش
کباب تو ویترین هیچ شباهتی به کبابی که داخل پخته میشه و به مشتری میدن نداره ، جیگر و دمبه ها نپخته نپخته بودن ، کیفیت جیگر خیلی بد ، بدترین جیگر دنبه عمرم بود ، جیگر پیچش بد نبود ولی حجمش نصف سیخ تو ویترینه ، برای چند تا دونه ریحون ۳۰ هزار تومن اضافه میگیرن ، برای یه ظرف بیرون بر ۳۰ هزارتومن بیشتر میگرن